Курячий врап з песто (курка в лаваші з соусом песто)

Ласкаво просимо у світ кулінарних відкриттів! Сьогодні я уявляю вам рецепт, який ідеально підійде як для повсякденного обіду, так і для особливого випадку – курка з песто, загорнута в тортилью.

Ця страва поєднує в собі ніжність курячого м’яса з ароматним песто, а додавання хрумкого листя салату або шпинату і насиченого сиру чеддер робить його справжньою кулінарною насолодою.

Простота приготування та вишуканий смак – ось що робить цей рецепт особливим. Давайте приступимо до приготування цієї чудової страви!

Курячий врап з песто (курка в лаваші з соусом песто)

⏱ Загальний час приготування – 10 хвилин. З них 10 хвилин на підготовку та приготування + 0 хвилин, що не потребують вашої уваги.

Інгредієнти

На 2 порції:

  • 2 готові курячі стегна або грудки без кістки (обсмажені або запечені)
  • 1 ст. л. майонезу (можна використовувати суміш майонезу та сметани/йогурту 1 до 1 або замінити майонез на йогурт/сметану)
  • 1 ст. л. песто
  • 50 г сиру чеддер
  • 2 тортильї
  • листя салат чи шпинату
Інгредієнти необхідні для приготування курки з песто: курка, майонез, сир чеддер, тортилья, листя салату, песто

Інструкції

Нарізка курки та підготовка добавок

Візьміть 2 готові курячі стегна або грудки без кістки і наріжте на тонкі смужки. Перекладіть у глибоку миску і відставте убік.

Подрібніть листя салату чи шпинату.

50 г сиру чеддер натріть на великій тертці.

Змащування та начинка тортильї. Складання тортильї

1 лист тортильї намажте ½ ст. л. майонезу (можна використовувати суміш майонезу та сметани/йогурту 1 до 1 або замінити майонез на йогурт/сметану) та ½ ст. л. песто.

Посередині тортильї викладіть шматочки курки, зверху нарізане листя салату або шпинату. Притрусіть натертим сиром.

Поверніть тортиллю в рулет, переверніть і відкладіть убік.

Також приготуйте другу тортилью.

Курячий врап з песто (курка в лаваші з соусом песто) від bayevskitchen.com.ua

Курячий врап з песто (курка в лаваші з соусом песто)

5 from 1 vote
Ця страва поєднує в собі ніжність курячого м'яса з ароматним песто, а додавання хрусткого листя салату або шпинату та насиченого сиру чеддер робить її справжньою кулінарною насолодою.
CourseСніданок
Cook Time10 minutes
Total Time10 minutes
Servings2 порції
Calories273kcal

Ingredients 

  • 2 готові курячі стегна або грудки без кістки (обсмажені або запечені)
  • 1 ст. л. майонезу (можна використовувати суміш майонезу та сметани/йогурту 1 до 1 або замінити майонез на йогурт/сметану)
  • 1 ст. л. песто
  • 50 г сиру чеддер
  • 2 тортильї
  • листя салат чи шпинату

Instructions

  • Наріжте курку на смужки, подрібніть листя салату або шпинату, натріть сир чеддер на крупній тертці.
  • Намажте тортилью майонезом (або замінником) і песто. Викладіть смужки курки, додайте салат або шпинат, посипте тертим сиром. Згорніть тортилью конвертом. Повторіть із другою тортильєю.

Video

Nutrition

Calories: 273 kcal | Carbohydrates: 16 g | Protein: 9 g | Fat: 19 g | Saturated Fat: 7 g | Polyunsaturated Fat: 4 g | Monounsaturated Fat: 4 g | Trans Fat: 0.01 g | Cholesterol: 29 mg | Sodium: 500 mg | Potassium: 58 mg | Fiber: 1 g | Sugar: 1 g | Vitamin A: 404 IU | Calcium: 233 mg | Iron: 1 mg

Leave a Comment

Recipe Rating