Маринована Цибуля Швидкого Приготування

Цей рецепт насправді і рецептом складно назвати. Усього 2 інгредієнти, які потрібно просто змішати один з одним. Тому зупинюся лише на нюансах.

По-перше, це швидкий рецепт маринованої цибулі, а отже, жодних зайвих маніпуляцій на зразок промивання цибулі, нагрівання маринаду та інших тут не буде.

По-друге, це мінімалістичний рецепт маринованої цибулі, а значить, ми не додаємо нічого зайвого, тільки цибуля і оцет.

Як можна використовувати замариновану цим способом цибулю? Та як завгодно! Додайте в салати, гамбургери, сендвічі, та хоч як закуску подавайте.

Що Потрібно для Приготування Маринованої Цибулі Швидкого Приготування

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 2 цибулини (білого/червоного/синього, якого подобається кольору)
  • близько 150-200 мл червоного винного оцту

ОБЛАДНАННЯ:

  • нічого, чого б у вас не було;

Покроковий Рецепт Приготування Маринованої Цибулі Швидкого Приготування

Беремо 2 цибулини для маринованої цибулі швидкого приготування

2 цибулини наріжте, як вам подобається і хочеться. Можна кубиками, можна кільцями, можна півкільцями. Тут все більше залежить від подальшої сфери застосування: для сендвічів краще підійдуть кільця та півкільця, для оселедця до картопляного пюре – середні кубики, хоча що я тут розповідаю, ви й так усе це знаєте.

Нарізаємо 2 цибулини для маринованої цибулі швидкого приготування

Перекладіть цибулю у глибоку тарілку.

Перекладаємо цибулю в глибоку миску для маринованої цибулі швидкого приготування.

Залийте 150-200 мл червоного винного оцту так, щоб цибуля в ньому плавала. Тобто оцет покривав цибулю повністю. Не шкодуйте оцту – краще при необхідності збережіть використаний для подальших маринадів.

Додаємо стільки оцту, щоб цибуля плавала в ньому для маринованої цибулі швидкого приготування

Про столовий оцет. Якщо з якоїсь причини винний оцет дістати можливості немає, використовуйте столовий. Я б робити цього однозначно не рекомендував, але господар — пан. У разі використання столового оцту не забудьте розбавити його водою з огляду на те, що винний зазвичай 6%, а столовий – 9.

Цей рецепт насправді і рецептом складно назвати. Усього 2 інгредієнти, які потрібно просто змішати один з одним. Тому зупинюся лише на нюансах.

Маринована Цибуля Швидкого Приготування

No ratings yet
Цей рецепт насправді і рецептом складно назвати. Усього 2 інгредієнти, які потрібно просто змішати один з одним. Тому зупинюся лише на нюансах.
CourseВечеря, Закуска
Cook Time5 minutes
Total Time15 minutes
Servings4
Calories29kcal

Equipment

  • нічого, чого б у вас не було;

Ingredients 

  • 2 цибулини (білого/червоного/синього, якого подобається кольору)
  • 150-200 мл червоного винного оцту

Instructions

  • 2 цибулини наріжте, як вам подобається і хочеться.
  • Перекладіть цибулю у глибоку тарілку.
  • Залийте 150-200 мл червоного винного оцту так, щоб цибуля в ньому плавала. Тобто оцет покривав цибулю повністю.

Nutrition

Calories: 29 kcal | Carbohydrates: 5 g | Protein: 1 g | Fat: 1 g | Saturated Fat: 1 g | Sodium: 5 mg | Potassium: 95 mg | Fiber: 1 g | Sugar: 2 g | Vitamin C: 4 mg | Calcium: 13 mg | Iron: 1 mg

Leave a Comment

Recipe Rating