Печена редиска в духовці

Ми звикли, що редиска не вимагає ніякої термічної обробки. Ми їмо її у свіжому вигляді, у свіжому вигляді використовуємо у салатах. Хочеться якогось розмаїття. Нещодавно я публікував рецепт маринованої редиски по-корейськи, а сьогодні пропоную запекти редиску у духовці.

Інгредієнти

Інгредієнти для приготування запеченої редиски: часник гранульований, орегано, оливкова олія, сіль, цибуля сушена
  • 300 гр редиски
  • 1 ч. л. гранульованого часнику
  • 1 ч. л. порошку сушеної цибулі
  • 1 ч. л. орегано
  • 1-2 ст.л. рослинної олії
  • 5 гр солі

Спосіб приготування

Розігрійте духовку до 180 °C/350 °F, режим верх-низ.

Редиску помийте, при необхідності потріть щіткою, щоб стерти бруд. Зріжте хвостики, дрібну редиску залиште цілою, крупну розріжте навпіл. Складіть у миску.

Додайте до редиски 1-2 ст. ложки олії (я використовував оливкову), по 1 ч.л. орегано, гранульованого часнику та сушеної цибулі, посоліть і перемішайте.

Застеліть лист для випікання пергаментним папером і викладіть редиску. Розкладіть, щоб вона не торкалася одна одної.

Запікайте в духовці при температурі 180 °C / 350 °F близько 30 хвилин до м’якості і золотистої скоринки.

Подавайте з йогуртом, сметаною, соусом дзадзики.

Ми звикли, що редиска не вимагає ніякої термічної обробки. Ми їмо її у свіжому вигляді, у свіжому вигляді використовуємо у салатах. Хочеться якогось розмаїття. Нещодавно я публікував рецепт маринованої редиски по-корейськи, а сьогодні пропоную запекти редиску у духовці.

Печена редиска в духовці

No ratings yet
Ми звикли, що редиска не вимагає ніякої термічної обробки. Ми їмо її у свіжому вигляді, у свіжому вигляді використовуємо у салатах. Хочеться якогось розмаїття. Нещодавно я публікував рецепт маринованої редиски по-корейськи, а сьогодні пропоную запекти редиску у духовці.
Cook Time10 minutes
Запікання30 minutes
Total Time40 minutes
Servings2 порції

Ingredients 

  • 300 гр редиска
  • 1 ч.л. гранульованого часнику
  • 1 ч.л. порошку сушеної цибулі
  • 1 ч.л. орегано
  • 1-2 ст.л. рослинної олії
  • 5 гр солі

Instructions

  • Розігрійте духовку до 180 °C/350 °F, режим верх-низ.
  • Редиску помийте, зріжте хвостики, дрібну редиску залиште цілою, крупну розріжте навпіл. Складіть у миску.
  • Додайте до редиски рослинну олію, по 1 ч.л. орегано, гранульованого часнику та сушеної цибулі, посоліть і перемішайте.
  • Застеліть лист для випікання пергаментним папером і викладіть редиску. Розкладіть, щоб вона не торкалася одна одної.
  • Запікайте в духовці при температурі 180 °C / 350 °F близько 30 хвилин до м'якості і золотистої скоринки.

Leave a Comment

Recipe Rating