Салат з Руколи з Помідорами Черрі та Пармезаном.

Цей простий салат стане чудовим доповненням до страв з пасти, птиці чи м’яса. Готується він за кілька хвилин і не вимагає жодних попередніх підготовок.

Інгредієнтів теж мінімум і всі вони в назві (ну гаразд — майже всі). При цьому виходить самостійна страва, яку при бажанні можна навіть вживати окремо як швидке перекушування.

Що Потрібно для Приготування Салату з Руколи з Помідорами Черрі та Пармезаном

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 200 гр помідорів чері
  • 1 пучок руколи
  • 30 гр пармезану
  • сіль, перець, оливкова олія
  • пів-лимона

ОБЛАДНАННЯ:

  • нічого, чого б у вас не було;

Покроковий Рецепт Приготування Салату з Руколи з Помідорами Черрі та Пармезаном

У 1 пучка руколи відріжте кінчики стебел (якщо у вас молода рукола з маленькими листочками та тонкими стеблами – це робити не потрібно). Замочіть її у воді хвилин на 5-10.

Поки рукола замочується, помийте 300 гр помідорів черрі і наріжте на половинки.
Миємо помідори черрі і ріжемо їх половинками для салату з руколи з помідорами черрі та пармезаномЗлийте воду з руколи і добре обсушіть листя. Я роблю це за допомогою сушки для салатів. Якщо часто готуєте салати – річ просто незамінна. Якщо сушки немає – скористайтеся паперовими рушниками.

Добре висушуємо руколу для салату з руколи з помідорами черрі та пармезаном.Зберіть салат.

На тарілку викладіть листя руколи.

Викладаємо руколу на тарілку для салату з руколи з помідорами черрі та пармезаном.Зверху розкидайте нарізані помідори черрі.

Зверху викладаємо помідори черрі для салату з руколи з помідорами черрі та пармезаномПосоліть, поперчіть, також натріть цедру з половини лимона і присипте нею салат.
За допомогою овочечистки наріжте 30 гр пармезану та присипте ними салат зверху.
Полийте салат соком 1/4 лимона, а потім щедро збризкайте оливковою олією холодного віджиму.

Поливаємо салат лимонним соком, а потім щедро збризкуємо оливковою олією салат з руколи з помідорами черрі та пармезаном

 

Цей простий салат стане чудовим доповненням до страв з пасти, птиці чи м'яса. Готується він за кілька хвилин і не вимагає жодних попередніх підготовок.

Салат з Руколи з Помідорами Черрі та Пармезаном.

No ratings yet
Цей простий салат стане чудовим доповненням до страв з пасти, птиці чи м'яса. Готується він за кілька хвилин і не вимагає жодних попередніх підготовок.
CourseСалат
CuisineІталійська
Cook Time10 minutes
Total Time10 minutes
Servings1
Calories170kcal

Equipment

  • нічого, чого б у вас не виявилося

Ingredients 

  • 200 гр помідорів черрі
  • 1 пучок руколи
  • 30 гр пармезану
  • сіль
  • перець
  • оливкова олія
  • ½ лимону

Instructions

  • У 1 пучка руколи відріжте кінчики стебел (якщо у вас молода рукола з маленькими листочками та тонкими стеблами – це робити не потрібно). Замочіть у воді хвилин на 5-10.
  • Помийте 300 гр помідорів черрі і наріжте на половинки.
  • Злийте воду з руколи і добре обсушіть листя. На тарілку викладіть листя руколи.
  • Зверху розкидайте нарізані помідори черрі.
  • Посоліть, поперчіть, також натріть цедру з ½ лимона і присипте нею салат.
  • За допомогою овочечистки наріжте 30 гр пармезану та присипте ним салат зверху.
  • Полийте салат соком 1/4 лимону, а потім щедро збризкайте оливковою олією холодного віджиму.

Nutrition

Calories: 170 kcal | Carbohydrates: 14 g | Protein: 13 g | Fat: 8 g | Saturated Fat: 5 g | Cholesterol: 20 mg | Sodium: 504 mg | Potassium: 511 mg | Fiber: 3 g | Sugar: 7 g | Vitamin A: 1212 IU | Vitamin C: 74 mg | Calcium: 391 mg | Iron: 2 mg

Leave a Comment

Recipe Rating